VIVO BEND iz Beograda obuhvata sedam članova – diplomirane muzičare na Fakultetu muzičke umetnosti, sa ukupno 5 instrumenata i 6 vokala

Muški vokal
Ženski vokal
Violinista / vokal
Gitarista / vokal

Bas-gitarista / vokal
Klavijaturista / vokal
Bubnjar

O Vivo bendu

Kao što i muzički naziv vivo ukazuje, uvek energičnim i atraktivnim nastupima uz vrhunsku zvučnu opremu, modernu rasvetu i što je najbitnije sjajnu svirku različitih muzičkih žanrova, svaki nastup benda je jedinstven i nezaboravan.

Bend je u junu 2010. prezentovao javnosti svoj prvi spot za pesmu Ljubav je opet u modi, čiji su autori Ognjen Amidžić i Marko Kon. Pesma je pop-rock žanra, što je svakako jedan od vodećih muzičkih pravaca u daljem radu ovog benda.

Mirna Radulović (ženski vokal i saradnik benda) 2012. godine je ostvarila veliki uspeh pobedivši u veoma gledanom tv takmičenju Prvi glas Srbije. Takođe, bila je i jedan od predstavnika Srbije na Eurosong-u 2013.

Najveći broj nastupa je na privatnim proslavama, ali i na korporativnim proslavama poput kompanija Blic, MTS, Coca-cola, MPC, MK group, Prva, Knjaz Miloš, Asseco, Enterijer Janković itd.

VIVO BAND je nastao početkom aprila 2005. godine, kada je grupa sastavljena radi učestvovanja u jutarnjem programu koji je vodio gospodin Vojkan Milenković na televiziji Pink.

U početku, sastav benda se menjao radi boljeg kvaliteta svirke i medjusobnog uklapanja izmedju članova.

Zapravo, početak 2008. godine se vodi kao pravi start ovog benda! Od tada, punih 7 godina bend je veoma uspešno sarađivao sa Saškom Janković, poznatom učesnicom Prvog glasa Srbije 2012. Od početka 2015. godine, bend stalno sarađuje sa Mirnom Radulović.

Danas, stalna i uigrana postava grupe se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima – ispunjenim pozitivnom energijom i drugarskom atmosferom koja je svaki put maksimalno prisutna.

istorijat

POZOVITE NAS

Rezervišite VIVO BAND za vaš poseban dan!

063 84 74 936 INFO@VIVOBAND.COM

SCENA

Energija i nasmejanost mladih i atraktivnih članova grupe jeste pre svega primetna na svakom scenskom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu medju slušaocima.

Bend poseduje sopstveno ozvučenje i instrumentarijum vrhunskog kvaliteta, kao i odlične svetlosne efekte koji se uvek usklade prema prostoru u kome se nastupa.

Sve pomenuto je ostvareno zajedničkim ulaganjem cele ekipe, radi daljeg prosperiteta i ostvarenja planova u budućnosti.